Bezoek onze winkel in Lisse
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €50,-
RETOUR BINNEN 14 DAGEN!

Villa Uk is opgericht in 2005 door Wilma Hobo. In eerste instantie alleen online, maar sinds 2014 ook een stenen winkel in het centrum van Lisse. In de loop van de tijd is het team versterkt met Sandra Hoekman en Yvonne van Es, beiden ook moeder en dus ervarings-deskundig!

foto-1 foto-2  babys-only2

Bij Villa Uk kun je terecht voor het mooiste beddengoed, kinderkameraccessoires, kraamkadootjes, kleding en nog veel meer. Door onze jarenlange ervaring in de baby- en kinderbranche kun je van ons een goed en gedegen advies verwachten bij je zoektocht naar de mooiste en meest praktische spulletjes. Ook als je niet in de gelegenheid bent om in de winkel, helpen we je graag op afstand via email. Door middel van speciaal voor de klant gemaakte foto’s is het heel goed mogelijk om een beeld te geven van de te verwachten kleurencombinaties.

Bij Villa Uk vind je heel mooie merken voor Baby’s, peuters en kleuters zoals Koeka, Baby’s Only, Lodger, Done by Deer. Zeer regelmatig breiden wij de collectie uit, dus houd in ieder geval onze Facebook pagina in de gaten voor het meest actuele nieuws!

Graag tot ziens in onze (online)shop

Wilma, Sandra, Yvonne