Bezoek onze winkel in Lisse
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €50,-
RETOUR BINNEN 14 DAGEN!

Heeft u een klacht?

Graag aanmelden via info@villa-uk.nl, indien van toepassing graag voorzien van foto’s ter illustratie.

Wilt u een artikel retourneren?

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode` van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen.

Artikelen kunnen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv ordernummer via email aan info@villa-uk.nl gemeld te worden.
  • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Dit houdt in dat voor lakens, dekbedovertrekken en ander beddengoed: in de ongeopende verpakking.
  • Zendingen die niet voorzien zijn van de afzendergegevens in het pakket, kunnen door ons niet worden verwerkt.
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • Speciaal voor de klant gemaakte artikelen en personaliseerde artikelen kunnen niet retour worden genomen.
  • De kosten voor het retourneren van artikel en zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.

Retourkosten van een niet succesvolle afleverpoging of niet (tijdig) afhalen van afhaalpunt zullen in mindering worden gebracht op het te crediteren bedrag.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

Ons retouradres:
Villa Uk
Heereweg 178
2161 BP LISSE

Artikelen kunnen natuurlijk altijd in onze winkel in Lisse worden geruild. Neemt u dan wel de bon van de online bestelling mee. Graag ook wel aanmelden per mail als u iets in de winkel wilt ruilen of retourneren.