Little Dutch

Little Dutch Little Dutch Little Dutch

Little Dutch is een trendy label voor de baby- en kinderkamer. Alle producten van Little Dutch zijn perfect op elkaar afgestemd en dus prima te combineren. Een bonte verzameling van sterren, strepen en ruiten, stuk voor stuk ontworpen en gefabriceerd op Nederlandse bomen. Het leuke aan Little Dutch is dat de collectie continu wordt uitgebreid. Bij Villa Uk zit je ook voor de allernieuwste collectie van Litle Dutch helemaal goed.

Hang- en wandlampen

Bij iedere set beddengoed zijn ook bijpassende lampen verkrijgbaar. Zeer origineel zijn de lampen met uiltjes, dieren of bloemen, die alleen zichtbaar worden als de lamp aan is. Ook de veschoningsmatjes en luieretuis van Little Dutch zijn superhandig, ook om kado te geven. Wil je meer weten of combinatietips? Mail gerust, zo nodig voorzien wij je van extra beeldmateriaal, om de kleuren en patronen nog beter over te brengen.

Contact

Om een afspraak te maken om de showroom in Voorhout te bezichtigen, kun je bellen met 06 – 42 20 47 23.  Of mail ons via: info@villa-uk.nl

Meer weten? Bekijk dan ook de volgende pagina's:

Baby's Only > Badcape > Cottonbaby > Kinderbeddengoed > Koeka > Verzorgingstas > Belle Beau > Little Tulip > Inrichting babykamer > Little Dutch > Home.

Aanmelden
nieuwsbrief

Onze voordelen

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering via Post.nl
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vanaf 30 euro gratis verzenden in NL
  • Veilig winkelen en betalen