Houten letters

Houten letters Houten letters Houten letters

Maak van  de kinderkamer een uniek paleisje met de houten letters van Villa Uk. De houten letters zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes en diktes. De breedte verschilt per letter. Ook voor andere ruimtes in je woning of bedrijf zijn de houten letters prima toepasbaar. Woorden als “home” of de naam van je bedrijf.

Persoonlijk tintje

De houten letters zijn eenvoudig te behandelen met latex of muurverf. Je kunt de letters ook beplakken met stof of behang, voor een extra persoonlijk tintje. De letters bevestig je gemakkelijk aan de muur met dubbelzijdige tape of montagekit. Je kunt ook bij ons het speciale ophangsysteem mee bestellen, de letters hangen dan een klein stukje van de muur af, dit geeft een superleuk effect.

Ideeën opdoen?

Op deze website kunt u snel de prijs berekenen voor de gewenste naam of tekst. Bekijk de foto's eens om leuke ideeen op te doen! Als u na het bekijken van de website nog vragen heeft, kunt u bellen met 06 – 42 20 47 23 of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten? Bekijk dan ook de volgende pagina's:

Baby's Only > Badcape > Cottonbaby > Kinderbeddengoed > Koeka > Verzorgingstas > Belle Beau > Little Tulip > Inrichting babykamer > Little Dutch > Home.

Aanmelden
nieuwsbrief

Onze voordelen

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering via Post.nl
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vanaf 30 euro gratis verzenden in NL
  • Veilig winkelen en betalen